1. Trouglasti kalup za kolače obložiti samolepljivom folijom.


Sastojci:

150 g margarina

200 g čokolade

200 g šećera

2 kašike meda

200 g mlevenog posnog keksa

150 g seckanih oraha

50 g čokolade

1 mala kocka margarina

1 dl koca kole

2. U šerpu sipati koka kolu, i na tihoj vatri uz neprestano mešanje otopiti margarin, čokoladu i šećer. Kad se sastojci dobro otope dodati orahe, keks i med.

3. Masu dobro izjednačiti i sipati u kalupe za kolače. Od ove mase potrebna su dva kalupa.

4. Kad se kolač ohladi preliti ga glazurom od čokoloade. Čokoladu otopiti na pari i pri kraju dodati parče margarina i preliti oba kalupa sa tobleronama.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: recepti.com