1. Trouglasti kalup za kolače obložiti samolepljivom folijom.
2. U šerpu sipati koka kolu, i na tihoj vatri uz neprestano mešanje otopiti margarin, čokoladu i šećer. Kad se sastojci dobro otope dodati orahe, keks i med.
3. Masu dobro izjednačiti i sipati u kalupe za kolače. Od ove mase potrebna su dva kalupa.
4. Kad se kolač ohladi preliti ga glazurom od čokoloade. Čokoladu otopiti na pari i pri kraju dodati parče margarina i preliti oba kalupa sa tobleronama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: recepti.com
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Krompir zapečen sa kobasicama i sirom
Zapečeni makaroni sa sirom i slaninom
Recept za svinjetinu sa sosom od senfa
Kako da napravite najhrskaviji karfiol