PUNJENE PEČURKE PO RECEPTU ANE PETROVIĆ: Hranljive su i brzo se prave, a super su za post ili dijetu

Šampinjoni po receptu Ane Petrović su odličan predlog za hranljiv i zdrav obrok.

Shutterstock

Ana Petrović je čuvena nutricionistkinja koja svojim klijentima nudi izbalansiran jelovnik prepun raznovrsnih namirnica. Rezulati se vide već posle prve nedelje, a osim mršavljenja poboljšavate i svoje zdravstveno stanjejer unosite kvalitetne sastoje koji su nutritivno bogati.Šampinjoni spadaju u jednostavno jelo koje možete da napravite sa povrćem i tako spremite preukusnu večeru. Ona predlaže da ih napravite na ovaj način, jer ne samo da vam neće oduzeti puno vremena, nego nećete potrošiti ni puno para, a takođe su i odličan predlog ako postite. 

  • Sastojci:
  • 450 g pečuraka
  • 1 tikvica
  • 1 šargarepa
  • 2 štapa celera
  • 1 paprika 
  • začini po želji 

Priprema:
Pečurke dobro očistite, pa skinite peteljku. Zatim peteljke isecite, kao i papriku, tikvicu i celer. Kratko prodinstajte povrće, pa sipajte u "kapu" pečurke. Poređajte u pleh i pecite u rerni na 200°C oko 10 minuta. 

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLANU ILI SLATKU PITU i osvojite VREDNE NAGRADE