Za 20 minuta ispecite lepinje koje možete da jedete sa nekim namazom ili prazne.
Sastojci:
- 200 g izrendane mocarele
- 2 kašike krem sira
- 2 jajeta
- 50 g bademovog brašna
Priprema:
Pomešajte mocarelu i krem sir. Stavite na laganu vatru, da se istopi, a zatim ostavite da se ohladi. U međuvremenu umute jaja, dodajte bademovo brašno, a zatim i otopljeni sir. Dobro sjedinite. Od smese napravite osam kuglica, svaku pritisnite dlanovima i stavite u pleh obložen pek papirom. Pecite u zagrejanoj rerni na 180°C nekih 15-17 minuta, sve dok ne poprime zlatnu boju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus