Ove sendviče poslužite uz salatu za doručak ili večeru.
Sastojci:
- 8-10 kajzerica
- 8-10 listova šunke
- 4 viršle
- kečap, majonez
- 8-10 listova sira, može i rendani sir
- 3 jaja
- kašika ulja, malo mleka, so
Za premazivanje:
- 1 jaje, ulje, so
Priprema:
Umutiti jaja, ulje, so i mleko.
Na malo ulja propržiti viršle isečene na kolutiće.
Pleh u kome ćemo slagati sendviče pdmazati ili staviti pek papir.
Kajzerice preseći, svaku polovinu kajzerice umočiti u jaja i složiti u pleh.
Premazati majonezom zatim složiti šunku, rasporediti pržene viršle, preko naneti kečap, listove sira ili narendati sir. Poklopce od kajzerica umočiti u jaja i poređati preko, blago pritisnuti da se poveže.
Umutiti jaje, so i ulje pa svaku kajzericu dobro premazati ovom mešavinom.
Rernu zagrejati na 150-180 C, peći 10-15 minuta.
Uz sendviče odlično ide zelena salata.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus