Ove sendviče poslužite uz salatu za doručak ili večeru.

Sastojci:

  • 8-10 kajzerica
  • 8-10 listova šunke
  • 4 viršle
  • kečap, majonez
  • 8-10 listova sira, može i rendani sir
  • 3 jaja
  • kašika ulja, malo mleka, so

Za premazivanje:

  • 1 jaje, ulje, so

Priprema:

Umutiti jaja, ulje, so i mleko.

Na malo ulja propržiti viršle isečene na kolutiće.

Pleh u kome ćemo slagati sendviče pdmazati ili staviti pek papir.

Kajzerice preseći, svaku polovinu kajzerice umočiti u jaja i složiti u pleh.

Premazati majonezom zatim složiti šunku, rasporediti pržene viršle, preko naneti kečap, listove sira ili narendati sir. Poklopce od kajzerica umočiti u jaja i poređati preko, blago pritisnuti da se poveže.

Umutiti jaje, so i ulje pa svaku kajzericu dobro premazati ovom mešavinom.

Rernu zagrejati na 150-180 C, peći 10-15 minuta.

Uz sendviče odlično ide zelena salata.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Po receptu Dušice Petrović