Ako vam svrate nenajvaljeni gosti, ovaj recept je odličan je se brzo pravi, a ljudi ga zavole posle prvog zalogaja.
Sastojci:
4 jaja
6 kora za pitu
1 pavlaka
200g kačkavalja
200g šunke/pečenice
kečap
Priprema:
U jednu posudu pomešate pavlaku, kačkavalj i šunku. Zatim u pleh poređate red kora koje premažete kečapom, zatim ide drugi red kora koje premažete smesom sa pavlakom, kačkavaljem i šunkom, pa treći sloj koji premažete jajima. I tako sve dok ne utrošite fil. Peći dok se ne porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus