Belo meso napunite pečurkama i sirom, pa urolajte. Punjeno belo meso je pravi specijalitet, koštaće samo 500 dinara, a naješće se cela porodica. Ako ne volite pečurke možete da ih zamenite paprikama ili kupusom. Meso je neverovatno sočno, a može da se jede kao zasebana obrok ili uz pomfrit i neku salatu, kao što je šopska.
- Sastojci:
- 400 g pečuraka
- 1 crni luk
- 600 g pilećeg filea
- 100 g tvrdog sira
- brašno
Priprema:
Crni luk isecite sitno i propržite, pa dodajte seckane pečurke. Meso isecite na šnicle, pa izlupajte čekićem. Posolite i pobiberite sa obe strane. U pečurke dodajte i rendani sir, pa sipajte kašiku, dve na meso i urolajte. Uvaljajte u brašno i ispržite na ulju.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA SLAVSKO PREDJELO i osvojite VREDNE NAGRADE