Krmenadle se često pripremaju, pogtovo kada dođe hladnije vreme, jer se odlično slaže sa podvarkom. Priprema ove vrste svinjskog mesa je laka, a sve što treba da uradite jeste da ga začinite i propržite. Ali, često se desi da krmenadla ispadne suva, pa vam donosimo najlakši i najbrži recept za najsočnije meso. Dovoljno je da dodate crni luk i sojin sos i da krmenadle budu preukusne.
Sastojci:
- 300 g krmenadli
- 1 crni luk
- 3 kašike susama
- 3 kašike sosja sosa
Najbrži i najlakši recept za najsočnije krmenadle:
U tiganju zagrejte malo ulja, pa propržite sitno seckani crni luk. Kada omekša dodajte krmenadlu koju ste začinili po želji i pržite sa obe strane par minuta. Zatim sipajte sojin sos i prelijte malo preko krmenadle. Smanjite temperaturu i ostavite meso još 10-ak minuta i tiganju. Na kraju krmenadlu pospite proprženim susamom.
Pročitajte i ovo: Krmenadle u sosu od jabuka
BONUS VIDEO:
Izvor: StvarUkusa