NIKAD SOČNIJE KRMENADLE: Najbrži recept za ukusno meso - samo dodajte crni luk i sojin sos

Krmenadle možete brzo i lako da spremite, a kako bi bile što sočnije isprobajte ovaj recept.

Shutterstock

Krmenadle se često pripremaju, pogtovo kada dođe hladnije vreme, jer se odlično slaže sa podvarkom. Priprema ove vrste svinjskog mesa je laka, a sve što treba da uradite jeste da ga začinite i propržite. Ali, često se desi da krmenadla ispadne suva, pa vam donosimo najlakši i najbrži recept za najsočnije meso. Dovoljno je da dodate crni luk i sojin sos i da krmenadle budu preukusne. 

Sastojci:

  • 300 g krmenadli
  • 1 crni luk
  • 3 kašike susama
  • 3 kašike sosja sosa

Najbrži i najlakši recept za najsočnije krmenadle: 

U tiganju zagrejte malo ulja, pa propržite sitno seckani crni luk. Kada omekša dodajte krmenadlu koju ste začinili po želji i pržite sa obe strane par minuta. Zatim sipajte sojin sos i prelijte malo preko krmenadle. Smanjite temperaturu i ostavite meso još 10-ak minuta i tiganju. Na kraju krmenadlu pospite proprženim susamom. 

Pročitajte i ovo: Krmenadle u sosu od jabuka

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

U današnjoj epizodi porodica Jovanović iz Beograda će imati zadatak da pripremi svinjske kremenadle sa jabukama i palentom  Kurir TV

Izvor: StvarUkusa