1. Obariti testeninu u slanoj vodi kojoj je dodato par kapi ulja.
2. Izdinstati na malo ulja glavicu luka, struk praziluka, rendanu šargarepu, šaku graška, pečurke. Može se dodati i drugo povrće prema ukusu i želji, kao karfiol, brokoli, seckani kupus. Naliti povrće sa malo vode da lakše omekša, ali paziti da se ne raskuva sasvim.
3. Ređati u pouljen pleh ili činiju red testenine, pa preko njega red dinstanog povrća, zatim filete pečene paprike i posuti rendanim biljnim kačkavaljem. Ponoviti redove, a završiti sa testeninom. Odozgo naliti sokom koje je povrée pustilo prilikom dinstanja i nastrugati biljni kačkavalj. Blago zapeći u rerni, tek toliko da se uhvati lepa korica.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus