Obariti makarone. Trebalo bi izabrati sitnije makarone, pužiće ili druge sitnije oblike. Oprati ih, iscediti i ostaviti da se ohaladi. Kad su dobro ohlađenje dodati u njih 2 kisele pavlake, čašu majoneza, iseckanu šunku, izrendani kačkavalj, krastavčiće, jaja i začine. Sve dobro izmešati.
Salatu treba napraviti bar dan ranije jer je makaronama potrebno vreme da upiju.
Napomena: Ako je salata mnogo suva, jer su makarone upile svu pavlaku, možete dodati još malo pavlake da bi bila salata bila sočna.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor:stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus