1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
Obogatite svoje specijalitete pikantnim tako sosom.
20.06.2014.
1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
220 g paradajz sosa
1/4 šolje vode
1/4 kašičice mlevene ljute papričice
1 kašičica kima
mala glavica crnog luka, sitno iseckana
1/2 kašičice belog luka u prahu
kašika vinskog sirćeta
malo soli
1/4 kašičice mlevene paprike
1/4 kašičice šećera
1/4 kašičice bibera
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus