Obogatite svoje specijalitete pikantnim tako sosom.

1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
Copyright © 2021. Adria Media Zagreb d.o.o.
Obogatite svoje specijalitete pikantnim tako sosom.
1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
220 g paradajz sosa
1/4 šolje vode
1/4 kašičice mlevene ljute papričice
1 kašičica kima
mala glavica crnog luka, sitno iseckana
1/2 kašičice belog luka u prahu
kašika vinskog sirćeta
malo soli
1/4 kašičice mlevene paprike
1/4 kašičice šećera
1/4 kašičice bibera
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.
Slanje komentara nije uspelo.
Nevalidna CAPTCHA
Jednostavni recepti
| Pre 18 h
Jednostavni recepti
| 23. Sep 2023.
Ručak
| 23. Sep 2023.
Saveti
| Pre 11 min
Kulinarski trikovi
| 24. Sep 2023.
Saveti
| 23. Sep 2023.
Kulinarski trikovi
| 22. Sep 2023.
Saveti
| 21. Sep 2023.