1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
Obogatite svoje specijalitete pikantnim tako sosom.
1. Pomešajte sve sastojke u blenderu.
220 g paradajz sosa
1/4 šolje vode
1/4 kašičice mlevene ljute papričice
1 kašičica kima
mala glavica crnog luka, sitno iseckana
1/2 kašičice belog luka u prahu
kašika vinskog sirćeta
malo soli
1/4 kašičice mlevene paprike
1/4 kašičice šećera
1/4 kašičice bibera
2. Sipajte smesu u tiganj i kuvajte na umerenoj temperaturi oko 15 minuta. Dodajte sos jelima topao ili hladan.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom