1. Jaja bariti 10 minuta. Oljuštiti krastavac, oprati rotkvice, očistiti i oprati mladi luk i iseći sve na kolutove. Mirođiju iseći sitno (ostaviti malo za ukrašavanje).
2. U velikoj činiji pomešati povrće, posoliti, dodati pavlaku, jogurt i mirođiju, pa sve dobro izmešati.
3. Na tanjir prvo staviti list zelene salate, pa izručiti pripremljenu salatu. Jaja iseći na kriške i staviti na salatu. Ukrasiti mirođijom.
Salata od rotkvica i krastavca
Sveža, lagana i sočna, ova salata pravi je vesnik proleća!
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus