1. Pasulj potopiti da odstoji, oprati i ocediti. Pasulj i lovorov list kuvati sa malo vode dok ne bude mekan. Odvojiti dve kašike kuvanog pasulja na stranu. Ostatak zajedno sa vodom ispasirati. Dodati biber po želji.
2. Brašno propržiti na ulju da potamni, dodati luk i mlevenu papriku. Izmešati sa pasiranim pasuljem. Promešati, posoliti po ukusu, dodati pasulj, doliti vodu koja treba da je topla i kuvati još 10 minuta.
3. Skinuti sa šporeta i krem supi dodati rendanu rotkvu, posle čega je supa spremna za serviranje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: bastabalkana.com
Kako da napravite japanske vazdušaste palačinke
Mus od maline - najlepši desert iz čaše od samo 2 sastojka
Mediteranska salata sa crnim pasuljem i maslinama
Mirisni kolačići sa jabukama i cimetom
Greška koju svi pravimo u kuhinji – evo šta nikako ne smete ribati žicom za sudove