1. Pasulj potopiti da odstoji, oprati i ocediti. Pasulj i lovorov list kuvati sa malo vode dok ne bude mekan. Odvojiti dve kašike kuvanog pasulja na stranu. Ostatak zajedno sa vodom ispasirati. Dodati biber po želji.


Sastojci:

100 g belog pasulja

3 velike kašike ulja

1 velika kašika brašna

1 mala glavica sitno rendanog luka

1 kašičica mlevene paprike

1 lovorov list

1 kašičica  sitno rendane rotkve

biber, so

2. Brašno propržiti na ulju da potamni, dodati luk i mlevenu papriku. Izmešati sa pasiranim pasuljem. Promešati, posoliti po ukusu, dodati pasulj, doliti vodu koja treba da je topla i kuvati još 10 minuta.

3. Skinuti sa šporeta i krem supi dodati rendanu rotkvu, posle čega je supa spremna za serviranje.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/  

Izvor: bastabalkana.com