1. Pasulj potopiti da odstoji, oprati i ocediti. Pasulj i lovorov list kuvati sa malo vode dok ne bude mekan. Odvojiti dve kašike kuvanog pasulja na stranu. Ostatak zajedno sa vodom ispasirati. Dodati biber po želji.
2. Brašno propržiti na ulju da potamni, dodati luk i mlevenu papriku. Izmešati sa pasiranim pasuljem. Promešati, posoliti po ukusu, dodati pasulj, doliti vodu koja treba da je topla i kuvati još 10 minuta.
3. Skinuti sa šporeta i krem supi dodati rendanu rotkvu, posle čega je supa spremna za serviranje.
Izvor: bastabalkana.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus