1. Pasulj potopiti da odstoji, oprati i ocediti. Pasulj i lovorov list kuvati sa malo vode dok ne bude mekan. Odvojiti dve kašike kuvanog pasulja na stranu. Ostatak zajedno sa vodom ispasirati. Dodati biber po želji.
2. Brašno propržiti na ulju da potamni, dodati luk i mlevenu papriku. Izmešati sa pasiranim pasuljem. Promešati, posoliti po ukusu, dodati pasulj, doliti vodu koja treba da je topla i kuvati još 10 minuta.
3. Skinuti sa šporeta i krem supi dodati rendanu rotkvu, posle čega je supa spremna za serviranje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: bastabalkana.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem