NAJBRŽI RECEPT ZA KISELI KUPUS: Bez pretakanja i za samo 48 sati - trik je u kesi

Ako ste se uželeli kiselog kupusa sada možete brzo i lako da ga spremite i to bez pretakanja.

Shutterstock

Prava domaćinska zimnica ne može da se zamisli bez kiselog kupusa. Od njega možete da pravite sarme, podvarak..., ali je proces kiseljenja dugotrajan, a ljudi imaju sve manje i manje vremena, dok većina njih nema ni uslove. Ako želite da ubrzate taj proces nudimo vam rešenje. Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda. Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati.  

Sastojci: 

  • 1 glavica kupusa 
  • sirće 
  • 1 kašika soli 

Najbrži recept za kiseli kupus:

Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman. 

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Burek sarme   Instagram/yildizlarsofrasi

Izvor: StvarUkusa