MILICA IMA SUPER TRIK ZA ULJE SA ČAČKALICOM: Prženje nikada nije bilo lakše - sve domaćice će se oduševiti

Milica Radović je otkrila super trikove sa čačkalicom koji će svim domaćicama olakšati prženje.

Milica Radović

Milica Radović, poznata food blogerka, koja na svom Instagram profilu zalogaj_mr ima preko 100.000 pratilaca sa nama je podelila sjajan trik koji će mnogo olakšati spremanje hrane kako iskusnim domaćicama, tako i onim koji su početnici u kuhinji. Ljudi često ne znaju da li im se ulje dovoljno zagrejalo i kako da ono ne potamni pri prženju, e pa Milica ima super rešenje, a potrebna vam je samo čačkalica. Takođe, ona pomaže da se rešite i neprijatnog mirisa ribe. 

Da li je ulje zagrejano? 

Sve što treba da uradite jeste da stavite vrh čačkalice u ulje i ako se oko nje stvore sitni mehurići, znači da je ulje dovoljno zagrejno za prženje. 

Kako da ulje ne potamni? 

Da vam pri prženju ulje ne potamni, dodajte čačkalicu. Na ovaj način čačkalica će pokupiti i višak brašna. Kada čačkalica potamni, ubacite novu.

Neprijatan miris pri prženju ribe 

Da biste se rešili neprijatnog mirisa pržene ribe, probajte da pri prženju dodate u ulje par čačkalica.

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi za prženu ribu

This browser does not support the video element.

Rešava neprijatan miris ribe..  Milica Radović

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Sjajni trikovi za kuvanje i serviranje hrane   Instagram/todayyearsoldtv

Izvor: StvarUkusa