Jednostavan trik da se umuti čvrst šlag

Čvrst i ukusan šlag nije nešto što uvek pođe za rukom, ali postoji trik sa kojim ne možete da pogrešite!

print screen / instagram / Home Harmony Tips

Savršeno čvrst i ukusan šlag koji možete da koristite za najrazličitije deserte je više nego ključan sastojak. Saznajte i šta da radite kada vam je šlag previše tečan. Kroz par koraka dobićete šlag kakav do sada niste napravili, a ovaj trik malo ko zna. Pogledajte u videu kako se pravi!

This browser does not support the video element.

Jednostavan trik da se umuti čvrst šlag   Instagram/homeharmonytips

U zagrejani tiganj na jakoj vatri sipajte 60 ml slatke pavlake i promešajte. Odmah zatim sipajte 1 kašiku šećera u prahu i opet promešajte. Dodajte i 1 kašiku kukuruznog skroba i sve zajedno mešajte par minuta. Tu smesu umešajte u preostalu slatku pavlaku i mutite mikserom na jakoj brzini. Dobićete najčvršći šlag ikada.

Pročitajte i trik kako da napravite posne beze kore

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Japanski kolač od 3 sastojka  TikTok/caughtsnackin

StvarUkusa/L.S.