Čuveni reper Snup Dog je zajedno sa Martom Stjuart napravio ova ukusna rebarca koja možete i vi da spremite kod kuće.
Sastojci:
2 rebra
2 kašike crnog luka u prahu
2 kašike belog luka u prahu
2 kašike soli
2 kašike suvog biljnog začina
2 samlevenog crnog bibera
4 šolje sosa za roštilj
Uputstva:
Zagrejati rernu na 180°C. Pleh pokriti folijom i ostaviti po strani. Operite rebra i izvucite kožu s dna kostiju. U srednjoj posudi promešajte crni luk u prahu, beli luk, so, suvi biljni začin i crni biber. Rebra sa obe strane začinite i stavite na pleh, kosti okrenute prema gore i meso nadole. Pokrijte folijom i kuvajte 45 minuta. Skinite foliju, a zatim prebacite rebra i premažite sosom za roštilj. Nastavite da kuvate, mažite sosom, dok ne omekša, otprilike 1-1 ½ sat.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus