Čuveni reper Snup Dog je zajedno sa Martom Stjuart napravio ova ukusna rebarca koja možete i vi da spremite kod kuće.
Sastojci:
2 rebra
2 kašike crnog luka u prahu
2 kašike belog luka u prahu
2 kašike soli
2 kašike suvog biljnog začina
2 samlevenog crnog bibera
4 šolje sosa za roštilj
Uputstva:
Zagrejati rernu na 180°C. Pleh pokriti folijom i ostaviti po strani. Operite rebra i izvucite kožu s dna kostiju. U srednjoj posudi promešajte crni luk u prahu, beli luk, so, suvi biljni začin i crni biber. Rebra sa obe strane začinite i stavite na pleh, kosti okrenute prema gore i meso nadole. Pokrijte folijom i kuvajte 45 minuta. Skinite foliju, a zatim prebacite rebra i premažite sosom za roštilj. Nastavite da kuvate, mažite sosom, dok ne omekša, otprilike 1-1 ½ sat.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom