Čuveni reper Snup Dog je zajedno sa Martom Stjuart napravio ova ukusna rebarca koja možete i vi da spremite kod kuće.

Sastojci:

2 rebra

2 kašike crnog luka u prahu

2 kašike belog luka u prahu

2 kašike soli

2 kašike suvog biljnog začina

2 samlevenog crnog bibera

4 šolje sosa za roštilj

Uputstva:

Zagrejati rernu na 180°C. Pleh pokriti folijom i ostaviti po strani. Operite rebra i izvucite kožu s dna kostiju. U srednjoj posudi promešajte crni luk u prahu, beli luk, so, suvi biljni začin i crni biber. Rebra sa obe strane začinite i stavite na pleh, kosti okrenute prema gore i meso nadole. Pokrijte folijom i kuvajte 45 minuta. Skinite foliju, a zatim prebacite rebra i premažite sosom za roštilj. Nastavite da kuvate, mažite sosom, dok ne omekša, otprilike 1-1 ½ sat.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs