Ako ste ljubitelj malo jačeg doručka onda su ovi sendviči pravi izbor.

Sastojci: 

2 konzerve tunjevine

1/2 šolje majoneza

1/3 šolje sitno narezanog luka

2 kašike slatkog kiselog krastavca

1 kašika dižon senfa

so i sveže mleveni biber

4 kašike nesoljenog putera, na sobnoj temperaturi

4 kriške belog hleba

6 kriški zrelog paradajza

6 debelih ili 12 tankih kriški čedar sira

Priprema:

U posudi pomešajte tunu, majonez, luk, začine, senf, 1/2 kašike soli i 1/4 kašike bibera i mešajte dok se ne sjedine. Na jednu krišku hleba namažite jednu kašiku putera isto to ponovite i sa drugom kriškom, a zatim ih preklopite da premazane strane budu spojene. Mešavinu tunjevine namažite između dve kriške hleba, a zatim dodajte kriške paradajza i čedar sira. Premažite obe stanice hleba sa puterom i stavite u zagrejan tiganj. Pecite sendviče dok se sir ne otopi, a hleb dobije zlatnu boju. Neki 5-6 minuta treba da pečete po jednoj strani.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs