Ako ste ljubitelj malo jačeg doručka onda su ovi sendviči pravi izbor.
Sastojci:
2 konzerve tunjevine
1/2 šolje majoneza
1/3 šolje sitno narezanog luka
2 kašike slatkog kiselog krastavca
1 kašika dižon senfa
so i sveže mleveni biber
4 kašike nesoljenog putera, na sobnoj temperaturi
4 kriške belog hleba
6 kriški zrelog paradajza
6 debelih ili 12 tankih kriški čedar sira
Priprema:
U posudi pomešajte tunu, majonez, luk, začine, senf, 1/2 kašike soli i 1/4 kašike bibera i mešajte dok se ne sjedine. Na jednu krišku hleba namažite jednu kašiku putera isto to ponovite i sa drugom kriškom, a zatim ih preklopite da premazane strane budu spojene. Mešavinu tunjevine namažite između dve kriške hleba, a zatim dodajte kriške paradajza i čedar sira. Premažite obe stanice hleba sa puterom i stavite u zagrejan tiganj. Pecite sendviče dok se sir ne otopi, a hleb dobije zlatnu boju. Neki 5-6 minuta treba da pečete po jednoj strani.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus