Beogradski internacionalni gastronomski master je stručna, obrazovna i poslovna manifestacija koja će se održati poslednjeg vikenda septembra u Ustanovi kulture Palilula. Pored programa koji su namenjeni šefovima-kuvarima, planirani su i edukativni sadržaji za restoratere, saomelijere, barmene i bariste, ali i širu publiku.
Posebno mesto u programu manifestacije zauzimaju master class časovi eminentnih šefova svetskih kuhinja – Mihael Kreiling, Danuška Kumara, Nenad Gladić, poznat i kao Lepi Brka, i Dejan Maksimović Maks sa kolegama.
Organizatori pozivaju sve ljubitelje gastronomije, kvalitetnih vina, koktela i kafe da prisustvuju ovoj edukativnoj manifestaciji.
Cene ulaznica su 500 dinara, a đake, penzionere i studente očekuje poseban popust, pa će oni za ulaz izdvojiti 200 dinara.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus