Pozivamo vas da nam se u nedelju, 28. oktobra, pridružite na štandu "Adria Media Group", gde će Jelena Petrović, osnivač bloga i youtube kanala “Kod bake u gostima”, i Borka Blečić, makrobiotičar i homeopata govoriti o zdravim domaćim obrocima.
Četvrti po redu Sajam medija održava se u Hali 3 Beogradskog sajma. Na štandu Adria Media Groupe će se predstaviti kulinarski portal Stvar ukusa koji svakodnevno donosi pregršt novih recepata i saveta iz oblasti kulinarstva i ishrane.
Od 15: 30 naša dugogodišnja saradnica Jelena Petrović sa bloga “Kod bake u gostima” ispričaće nam kako je od obične bake postala “sajber baka”. Njen Youtube kanal ima preko 120.000 prijavljenih korisnika. Saznaćete gde pronalazi inspiraciju za svoje recepte, da li više voli da priprema slane ili slatke obroke, da li se desi nekad da i ona pogreši i da joj recept ne uspe, koliko se trudi da sastojci od kojih priprema jela budu domaći i zdravi, a otkriće nam i koji će se recept sledeći naći na njenom blogu i youtube kanalu.
Žene koje su čitav dan na poslu veoma dobro znaju koliko je teško održati dobru liniju i zdravo se hraniti. Takođe, mnogi zaposleni ljudi nemaju vremena i ideja za pravilnu ishranu tokom napornog radnog dana. Naša sagovornica Borka Blečić - osnivač udruženja "Zdrav stav", makrobiotičar i autor knjige "Zdravija ishrana za (pre)zaposlene" će nam od 16h dati odgovore na pitanja kako žene mogu da spremaju hranu za porodicu iako idu na posao, koja hrana može da se spremi za više dana, šta bismo u ovom jesenjem periodu trebali više da jedemo, a daće nam i predlog za zdrav i ukusan obrok.
Vidimo se u nedelju na Sajmu medija.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus