Na dobrom smo putu da ohrabrimo sve vas, a i sami sebe, da je, ponekad u životu, dobro dići ruke od svega što radite, i krenuti potpuno novim, neizvesnim putem. Naravno, prethodno dobro razmislite, napravite plan i strategiju, i krenite hrabro u ostvarivanje svojih ciljeva, i ne dozvolite nikome i ničemu da vas zaustavi!
Novu stranicu, novi početak, novi posao izabrale su za sebe i junakinje naše četvrte epizode Talije. Una Nikolić, koja je svoj biznis razvila u okviru concept stora FAB living by Una, pričala nam je o tome šta je to što je gura i bodri da ide napred, koje su to stvari koje ne voli da radi, i da li joj danas zafali onaj žar i ljubav prema poslu koji je postojao na samom početku.
Takođe, Jelena Atanasković, prepoznatljiva po svom brendu Fantasia di Yeya, rekla nam je gde je pronašla početnu inspiraciju za svoj biznis, i kako je krenula u potragu i realizaciju dobre ideje!
Prepuštanje u vode privatnog biznisa predstavlja jedan veliki izazov za svakoga ko se upusti u to, i nikada ne možete znati šta je iza ugla. Ali, ko ne reskira taj ne profitira, zar ne?
Pogledajte novu epizodu Talije.
PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus