Omiljeno jelo u ove zimske dane na našim trpezama je sarma. Omiljena je stavka na porodičnim okupljanjima i proslavama.
Pogledajte OVDE kako da je pripremite brže i mnogo jednostavnije nego ikada pre, u samo 3 jednostavna koraka!
DOLMER je sprava koja će vam spasiti vreme, sačuvati energiju! Kada njime pravite sarme, sve su iste dimenzije, a sve se odvija mnogo brže! Ima mogućnost odabira veličine sarme, a dodatni plus je to što možete da ga koristite i za šunku, pršutu, pa čak i palačinke.
Dolmer je naročito praktičan kada je potrebno pripremiti veći broj sarmi, kada se na primer okuplja cela porodica ili je u pitanju neka proslava. A održavanje je krajnje jednostavno – pere se ručno mlakom vodom i deterdžentom i nema mnogo „proreza“ u kome se gomilaju ostaci hrane iz kojih nakon korišćenja ne možete da ih izvadite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus