Omiljeno jelo u ove zimske dane na našim trpezama je sarma. Omiljena je stavka na porodičnim okupljanjima i proslavama.
Pogledajte OVDE kako da je pripremite brže i mnogo jednostavnije nego ikada pre, u samo 3 jednostavna koraka!
DOLMER je sprava koja će vam spasiti vreme, sačuvati energiju! Kada njime pravite sarme, sve su iste dimenzije, a sve se odvija mnogo brže! Ima mogućnost odabira veličine sarme, a dodatni plus je to što možete da ga koristite i za šunku, pršutu, pa čak i palačinke.
Dolmer je naročito praktičan kada je potrebno pripremiti veći broj sarmi, kada se na primer okuplja cela porodica ili je u pitanju neka proslava. A održavanje je krajnje jednostavno – pere se ručno mlakom vodom i deterdžentom i nema mnogo „proreza“ u kome se gomilaju ostaci hrane iz kojih nakon korišćenja ne možete da ih izvadite.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem