Februarsku Talija avanturu započeli smo pravim delikatesom, i to onim iz sveta mode. Imate priliku da spoznate čari ateljea Igora Todorovića. Osim što nas je ovaj modni kreator uveo u svoj svet magije i pokazao kako i gde nastaju novi i savršeni krojevi, odgovorio je i na ono čuveno pitanje “kako zavoleti sebe”?

Poznato nam je da postoje one žene koje su apsolutno kritične prema sebi, ali i one kod kojih ta kritika manjka. Kroz simpatične anegdote sa modelima ili pak običnim ženama sa kojima je Igor imao priliku da radi, objašnjava kako postoji nešto što se zove “šta žena vidi u ogledalu”, a šta vide ostali. On se takođe osvrnuo i na uticaj društvenih mreža na modu, koja takođe otežavaju ženama da zavole sebe i odgonetnu koji su to modeli koji im odgovaraju, jer kako kaže ono što vide na modelima na društvenim mrežama nerealno je kasnije tražiti u sopstvenom ogledalu. Igor Todorović savetuje svakome da doživi sebe, te da se prema odevnim komadima odnosi konzumentski.

Ukoliko ste jedna od onih žena koja još uvek nije uspela da zavoli sebe, a treba joj savet kako i na koji način da dođe do te mudrosti, ali i kako da se odupre idealnim slikama na društvenim mrežama i potragom za tim savršenstvom u ogledalu, obavezno morate da pogledate ovu epizodu! U njoj se kriju ovi i još mnogi zanimljivi uvidi!

Pogledajte novu epizodu Talije.