Šta je potrebno da uradite kako biste učestvovali na konkursu Aleve i Lise?
1. Neophodno je da jelo bude vaša kreacija, u kojoj je obavezno koristiti sastojak Aleva Natur.
2. Recept treba da ima naziv, navedene potrebne sastojke i količine, kao i način pripreme.
3. Fotografija mora biti kvalitetna, sa visokom rezolucijom (kako bismo mogli da je objavimo).
4. Recepti sa fotografijama moraju da stignu najkasnije do 12. decembra na imejl: recept@adriamedia.rs, ili poštom na adresu Adria Media Serbia (za „Lisa konkurs Aleva Natur u mom jelu“), poštanski pregradak 12, 11070 27 Beograd.
Kreatori najboljih pet recepata biće nagrađeni Aleva POKLON paketima, a njihovi recepti će biti objavljeni u magazinu „Lisa“, nakon završetka konkursa.
Magija zdrave hrane – Aleva Natur linija
Kompanija „Aleva“, najpoznatija domaća kompanija koja se ističe kvalitetom i tradicijom u oblasti prehrambene industrije, proslavlja 65 godina uspeha i liderstva na srpskom tržištu. Sa radom započinje 1947. godine kao preduzeće „Obilić mlin za papriku“, dok se naziv „Aleva“ prvi put spominje 1952, i na turskom jeziku znači „crvena“. Tajna kvaliteta „Alevinih“ proizvoda nalazi se na sunčanim poljima Banata i severne Bačke, a tajna uspeha leži u dugogodišnjem iskustvu i tradiciji kompanije. „Aleva“ u budućnost zakoračuje najsavremenijim inovacijama, pritom zadržavajući tradicionalne vrednosti u proizvodnji, što proizvode kompanije čini nezaobilaznim sastojcima srpske kuhinje.
Osim paprike – upečatljivog simbola kompanije, koja već dugi niz godina ima posebno mesto u svakom domu, „Aleva“ nastoji da, uz praćenje tehnoloških inovacija i usavršavanje zaposlenih, osluškuje potrebe tržišta i lansira linije novih proizvoda. Jedna od njih je i Aleva Natur – jedinstvena paleta začinskih proizvoda koji su prirodni, zdravi i ukusni, bez veštačkih aroma i boja, pojačivača ukusa i aditiva. U ponudi su Aleva Natur Kulinat sa 12 vrsta sušenog povrća, Aleva Natur Qiuk Instant supe (goveđa i kokošija), Aleva Natur dodatak za pripremu ribe, Aleva Natur dodatak za pečenu piletinu, Aleva Natur dodatak za pečenu junetinu i Aleva Natur dodatak za pečenu svinjetinu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus