U ovoj martovskoj Talija avanturi vodimo vas na prvu organsku pijacu u Beogradu. Divni proizvođači i stručnjaci za organsku hranu, koji poseduju sertifikat za proizvodnju iste, bili su vrlo raspoloženi da sa nama podele svoj entuzijazam i vedar duh.
Ljudi koji žele da ozdrave naše tanjire i podignu svest o važnosti zdrave ishrane su pre svega vrsni poznavaoci prirode. Svakog od njih pitali smo kako se rodila ideja za bavljenje proizvodnjom organske hrane i preduzetnički duh.
Ljudi koji rade posao koji vole za opšte dobro otkrili su nam koja su to najčešća pitanja koja dobijaju proizvođači organske hrane, ali i zašto su organski proizvodi upakovani uglavnom u mala pakovanja.
Pogledajte novu epizodu Talije.
PRATITE TALIJU NA FACEBOOK-U
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus