Gošća ovonedeljne Talijine avanture bila je Dragana Ognjenović. Modna kreatorka, prepoznatljiva po komadima u crnoj boji, ugostila nas je u svom ateljeu.
Dragana je otkrila koja hrana u njoj budi emocije i sećanjima je vodi pravo u detinjstvo. Poznata kreatorka dala je preporuku za najbolji prolećni meni, a pričali smo i o novoj kolekciji koja je bila iskorak u neobično. Ognjenovićeva je priznala da li je ikada imala strah od nedostatka inspiracije za nove radove, ali i da li će se pre odlučiti za instant rešenja ili kvalitet.
Pogledajte novu epizodu Talije.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus