Ako želite zdrave, ukusne kokice posle čije pripreme nećete morati da perete sudove i sa kojima nećete rizikovati da im izgori šerpa, onda je Minijoy aparat za kokice ono što vam treba! Pritiskom na samo jedno dugmence one će biti gotove za tren – pogledajte detalje OVDE !

Aparat za kokice Minijoy je najpraktičniji aparat za kokice koji ste ikada videli! Toliko je mali i izuzetno lagan, sa njim su kokice još zdravije i nema pranja šerpi! On umesto vas pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše, pa nije potrebno dodavati u njega ulje. Sipajte kukuruz u aparat, pritisnete dugme i kokice su gotove za nekoliko minuta! Njegova snaga je 1200w, a kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu

sudova. A danas se ovaj genijalni aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično NISKOJ CENI od 1990 rsd!

ZDRAVA POSLASTICA ZA CELU PORODICU: Evo kako da obradujete vaše najmilije!
Foto: Promo aparat-za-kokice-za-tekst-4

Uživajte u svojim omiljenim grickalicama više nego ikada ranije! Ne dozvolite da vam stajanje pored šporeta, drmanje šerpe, grebanje ringle, zagorela posuda i zagorele kokice unište veče. Jer sada imate Minijoy aparat za kokice kao saveznika!

Pogledajte na kom principu radi ovaj fenomenalni aparat:

Iskoristite SNIŽENJE i već danas po super ceni poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće! Poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

*VAŽNO: NIKAKO NE SIPATI ULJE U APARAT! NE SIPATI NIŠTA OSIM KUKURZA!!!