Boršč je nacionalno rusko jelo koje se uglavnom sastoji od cvekle, krompira, paradajza i mesa, najčešće svinjetine ili junetine. Služi se toplo ili hladno. Postoji mnogo varijacija ovog tradicionalnog variva, bilo da su u pitanju sastojci ili način pripreme.
Organizatori Zimskih olimpijskih igara u sočiju planiraju da pripreme i prodaju oko 250.000 litara boršča za vreme održavanja manifestacije.
Na taj način će učesnici i posetioci Igara sa svih meridijana biti u prilici da se počaste tradicionalnim okrepljujućim ruskim jelom, a organizatori se nadaju odličnom profitu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus