Nevena Veselinović, dobro poznata Talija zajednici, uspešna mlada dama koja je od vegan recepata stvorila svojevrstan žanr - veganluk krkanluk, ugostila nas je u svom zdravom carstvu.
Sa Nevenom Veselinović, čiji rad i uspehe koje niže pratimo kroz Talija serijal, pričali smo o tome kako da pripremimo svoje telo i dušu za izazove koje donose jesenje i zimske trpeze. Koje su to namirnice koje bismo sada trebali da uvedemo na svoje jelovnike, kako bi se organizam na najbolji način spremio za zimu. Takođe, preporučila je moćne namirnice koje su čistači teških metala iz organizma, a dostupne su svima.
Pogledajte novu epizodu Talije.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus