Počinje sezona slava i praznika! Niste baš ljubiteljka šerpi i kuvanja a važno vam je da ove godine sve bude kako treba? Čak iako spremate slavu prvi put i imate veliku tremu, ne brinite, mi smo tu da vam pomognemo i oduševimo sve vaše goste i drage prijatelje – pogledajteOVDE.

Sa ovim malim pomoćnikom pola posla je već gotovo, tačnije ona teža polovina a to je priprema komplikovanih jela poput sarmica, rolata i mesa, od čega strahuju i najiskusnije domaćice. Otkrivamo vam kako da na najbrži način napravite mnooogo sarmica i to za samo sat vremena! I to nije sve, one su sve jednake i iste veličine a prave se u 3 poteza.Kako? Zahvaljujući aparatu za uvijanje sarmi– DOLMERU!

Sve što je potrebno je da naručite vaš DolmerOVDE ili da nas pozovete na broj 011/6 888 999 i već ste završili pola posla. U Dolmer stavite list i meso, povučete i gotovo! Toliko je lako!

STARO JELO, NOVI NAČIN PRIPREME: Napravite SARMU kakvu nikada niste i to za DUPLO manje vremena!
Foto: Promo 666

Niste ni sanjale da ćete upravo vi napraviti najukusnije i najlepše sarmice, zar ne?

I to nije sve! Dolmerje odličan i za pravljenje rolata i malihpalačinki koje deca toliko vole. Vaši gosti će biti oduševljeni i svima pričati koliko su se najeli, a vi dobro pazite kome ćete otkriti tajnu o svom pomoćniku koji sprema slavu umesto vas.

Dolmer poručite OVDE ili nas pozovite na broj 011/6 888 999 – danas je u toku VELIKA AKCIJA– samo890 rsd!