Kulinarski događaj “Porodično natkuvavanje by Lena”, namenjen celoj porodici, održava se sutra 23. novembra od 12 časova u šoping centru “Ušće”. Tim povodom sve posetioce očekuju veoma atraktivan zabavni program, brojna takmičenja, kao i vredni pokloni.

Tri porodice koje bude izabrala komisija magazina Lena pokazaće svoja umeća u spremanju hrane.

Takmičari će u zadatom vremenu i od namirnica koje budu odabrane za njih morati da pripreme predjelo, glavno jelo i desert, koje će ocenjivati članovi žirija. Žiri će biti sastavljen od tri člana: Dragica Radosavljević Cakana, estradna umetnica, zatim Slobodan Radeta, predstavnik prve škole kuvanja u Srbiji “II Primo”, i predstavnik magazina Lena.

Pobednik takmičenja je porodica koja bude imala najukusnije obroke. Sve učesnike očekuju vredni pokloni, koje će obezbediti prijatelji projekta: “Frikom”, “Sunoko” i “Carnex”, a pobednik dobija vikend putovanje na Kopaonik.

Međutim, ovo nije jedino takmičenje u okviru Porodičnog natkuvavanja. Posetioci šoping centra “Ušće” moći će da učestvuju i u raznim igrama, poput najbržeg pravljenja sendviča, zatim ubacivanja kockica šećera u čašu bez korišćenja ruku i još mnogim drugim, u okviru kojih će se koristiti proizvodi kompanija “Frikom”, “Sunoko” i “Carnex”, a pobednici mini takmičenja osvojiće poklon pakete sponzora.

Provedite nezaboravan dan u druženju sa svojom porodicom i uživajte u odličnoj zabavi i druženju.

Čekamo vas u šoping centru „Ušće“!