Ove godine ukrasite slavske torte i kolače kao pravi profesionalac uz minimalno truda, vremena i novca – pogledajteOVDEnaš savet za brzo ukrašavanje!

SET ZA DEKORACIJU sa silikonskim špricem i pločom je fenomenalna „alatka“ koja će učiniti da se i sami oduševite svojim kreacijama na poslasticama! A toliko je lak za korišćenje da će i oni manje talentovani vrlo jednsotavno moći da dekorišu kao da u tome već imaju iskustva! A zašto je ovaj set drugačiji od drugih? Zato što se ukrašava ovako:

Ispod silikonske providne ploče se postavi crtež koji želite (to mogu biti slova, brojevi, raznorazni oblici) i fil istiskujete po ploči kao da „precrtavate“ sa papira ispoda njega. Na ploči će ostati oblik koji ste nacrtali/precrtali i potrebno je da se stegne. Kada ispunite celu ploču željenim ukrasima, ubacite je u frižider i ostavite da se fil stegne. Zar nije lako? Pogledajte u narednom videu kako funkcioniše dekorisanje:

Ako želite da ukrasite kolače i torte za ovogodišnju slavu lepše nego ikad ili smatrate da bi ovo bio savršen poklon za nekog pri odlasku na slavu, poručite ga OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Danas je specijalna AKCIJA, pa je njegova cena samo 990 din! Požurite, količine su ograničene.