Kuvar Dejmon Behrel je vlasnike verovatno najekskluzivnijeg restorana na svetu, s obzirom da se na mesto čeka čak 10 godina. Restoran koji nosi ime vlasnika do nedavno je bio običan ugostiteljski objekat za koji je malo ljudi čulo, a nalazi se u gradiću Erltonu u državi Njujork.

Međutim, pomoću interneta i društvenih mreža, za jedno od 16 mesta u ovom restoranu se pojavilo veliko interesovanje. U čemu je tajna ogromne popularnosti naizgeld običnog restorana? Postoji više faktora...

Dejmon nije tipičan kuvar, kaže da je samouk. Njegova jela nisu pripremljena po receptima iz poznatih kuvara. On ne poseduje mobilni telefon i nije veliki ljubitelj interneta. Svi njegovi specijaliteti inspirisani su samom prirodom.

Takođe, Dejmon sam priprema skoro sve sastojke.  Počev od ulja od žira, raznih vrsta sirćeta, pa preko borovog brašna, sve je to delo ovog talentovanog kuvara. On ne prozivodi samo so i morske plodove, dok mesne prerađevine nabavlja od susedne farme na kojima se proizvodi organsko meso.

Bahrel već 25 godina priprema hranu u svom restoranu, sam servira specijalitete i poslužuje goste. Kada gosti dođu na obrok koji traje pet sati, sigurni su da će uživati u domaćim proizvodima.

Iako Dejmon nije ulagao u reklame, dobre preporuke zadovoljnih gostiju učinile su da ovaj restoran stekne ogromnu popularnost, a na vrhunski obrok se čeka i do deset godina.