Niko ne voli da mu nakon pripreme ručka ruke smrde danima na luk, naročito žene. S druge strane, sa rukavicama je često nezgodno pripremati hranu, mnogi kažu da sa njima nemaju osećaj. A dodatna neprijatnost je peckanje očiju prilikom seckanja crnog luka. Kako ovo izbeći? PogledajteOVDE!

Seckanje luka, šargarepe i sličnih namirnica koje se najčešće koriste kao dodatak skoro svakom jelu obično dugo traju, povrće ne bude usitnjeno koliko ste želeli, a neretko se i poseku prsti/zagrebu nokti. Sa običnim seckom stvari funkcionišu jednostavnije, ali je zato pranje brojnih delova izuzetno dosadno. Ali sa ovim seckom na povlačenje nema nikakvih neželjenih momenata!

Secko na povlačenje secka luk i druge namirnice neuporedivo brže i sitnije nego običnim nožem! Nema više ni gubljenja vremena niti rizika od posektina nožem. On ne može da se istroši, jer radi na potezanje: sa strane ima ručku koja, kada je povučete, pokreće žicu koja izaziva da se nož unutar secka okreće. Sve zavisi šta ste u njega ubacili, ali uglavnom je potrebno da svega par puta povučete i povrće/voće/meso su iseckani.

***Sada je prava prilika da ga nabavite za sebe – možete ga po HIT CENI od990 rsdporučiti online OVDEili pozivom na 011/6 888 999.***

LAKŠA PRIPREMA HRANE: Kako da iseckate luk, a da vam ne smrde ruke i da se ne rasplačete? (VIDEO)
Foto: Promo secko1-2

Ovaj secko nema nikave delove koji zahtevaju dugo i dosadno pranje i čišćenje. Ima samo nož i to je sve!

Pogledajte u videu kako izgleda i funkcioniše:

***Sada je prava prilika da ga nabavite za sebe – možete ga po HIT CENI od990 rsdporučiti onlineOVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

LAKŠA PRIPREMA HRANE: Kako da iseckate luk, a da vam ne smrde ruke i da se ne rasplačete? (VIDEO)
Foto: Promo secko2-2