Tokom tri nedelje konkursa "Moja uskršnja trpeza" prikupili smo mnogo kreativnih recepata i fotografija i nagradili autore recepata koji su osvojili najviše glasova na našoj Fejsbuk stranici. Autori najuspešnijih recepata osvojili su nagrade na nedeljnom nivou.

Nakon završetka konkursa, redakcija StvarUkusa je dodelila i specijalnu nagradu - duboki tiganj 26 sa staklenim poklopcem iz linije EcoTave Ceramics Metalac posuđa. Oblik tiganja omogućava lakše mešanje hrane i veću kontrolu namirnica tokom pripreme, dok keramički premaz obezbeđuje visoku nelepljivost posude i sprečava zagorevanje hrane.

Zahvaljujući Metalčevom posuđu sa keramičkim premazom, ne samo da ćete uštedeti  vreme već možete uživati i u brojnim prednostima koje ovo posuđe pruža. Asortiman EcoTave Ceramics pored plitkih tiganja sadrži i duboki tiganj idealan za pripremanje većih obroka za celu porodicu. Oblik tiganja omogućava lakše mešanje hrane i veću kontrolu namirnica tokom pripreme, a keramički premaz obezbeđuje visoku nelepljivost posude i sprečava zagorevanje hrane. Karakterišu ga otpornost na grebanje, abraziju i temperature do 400OC. Između tela posude i ručke nalazi se indikator toplote koje će pocrveneti kada je posuda spremna za upotrebu.  EcoTava Ceramics je pravi izbor za sve one koji žele da pripremaju zdrave i ukusne obroke, obogaćene vitaminima i mineralima.

Specijalnu nagradu na konkursu "Moja uskršnja trpeza" osvojila je Bojana Đurović za recept Pogača uskršnji zeka. Pogledajte i pobednički recept Izabran pobednik konkursa "Moja uskršnja trpeza".