Tokom tri nedelje konkursa "Moja uskršnja trpeza" prikupili smo mnogo kreativnih recepata i fotografija i nagradili autore recepata koji su osvojili najviše glasova na našoj Fejsbuk stranici. Autori najuspešnijih recepata osvojili su nagrade na nedeljnom nivou.
Nakon završetka konkursa, redakcija StvarUkusa je dodelila i specijalnu nagradu - duboki tiganj 26 sa staklenim poklopcem iz linije EcoTave Ceramics Metalac posuđa. Oblik tiganja omogućava lakše mešanje hrane i veću kontrolu namirnica tokom pripreme, dok keramički premaz obezbeđuje visoku nelepljivost posude i sprečava zagorevanje hrane.
Zahvaljujući Metalčevom posuđu sa keramičkim premazom, ne samo da ćete uštedeti vreme već možete uživati i u brojnim prednostima koje ovo posuđe pruža. Asortiman EcoTave Ceramics pored plitkih tiganja sadrži i duboki tiganj idealan za pripremanje većih obroka za celu porodicu. Oblik tiganja omogućava lakše mešanje hrane i veću kontrolu namirnica tokom pripreme, a keramički premaz obezbeđuje visoku nelepljivost posude i sprečava zagorevanje hrane. Karakterišu ga otpornost na grebanje, abraziju i temperature do 400OC. Između tela posude i ručke nalazi se indikator toplote koje će pocrveneti kada je posuda spremna za upotrebu. EcoTava Ceramics je pravi izbor za sve one koji žele da pripremaju zdrave i ukusne obroke, obogaćene vitaminima i mineralima.
Specijalnu nagradu na konkursu "Moja uskršnja trpeza" osvojila je Bojana Đurović za recept Pogača uskršnji zeka. Pogledajte i pobednički recept Izabran pobednik konkursa "Moja uskršnja trpeza".
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus