Food blogerka Ana Vlatković, GourmAna izdala je svoju prvu knjigu pod naslovom Najzdraviji mogući KETO eBook, u kojoj deli fantastične recepte i otkriva tajne KETO ishrane. Ova knjiga iskreno i bez skrivenih informacija priča o KETO ishrani i njenim mehanizmima, kao i načinima kako da je učinite najzdravijom za vas. U knjizi se nalazi i preko 40 originalnih recepata i ideja za obroke i napitke.

Knjiga Najzdraviji mogući KETO eBook je izdata u elektronskoj formi, i može se kupiti na sajtu gourmana.com/shop, a potpuno besplatni mini ebook sa 5 fantastičnih GourmAna KETO recepata možete preuzeti na istoj stranici. Knjiga ima 123 strane, cena je 9.99 €, a postoji i opcija konsultacije sa autorkom i sačinjavanje personalizovanog zdravog KETO plana za mesec dana, koji obuhvata dodatne recepte, kao i uzimanje u obzir ličnih preferenci i načina života korisnika.

Najzdraviji mogući KETO eBook, nova knjiga food blogerke GourmAna
Profimedia/Shutterstock gourmana1

“Bitno mi je bilo da pristupim pisanju ove knjige potpuno iskreno, sa svim potrebnim informacijama, i sa ličnim pečatom. Vodila sam se time da čitalac treba da dobije sadržaj koji je koncizan ali i zabavan, lep na oko, i što je najvažnije da recepti budu preukusni.” - kaže Ana Vlatković, GourmAna

Ana Vlatković je poznata po svojim izuzetnim kulinarskim umećima, i njen repertoar obuhvata sve strane sveta, tako da u ovom kuvaru možete očekivati recepte poput indijskih i tajlandskih karija, ali i tradicionalne recepte poput keto sarme. Takođe, među receptima se nalazi i puno vegetarijanskih jela, što izdvaja ovaj KETO kuvar od ostalih na internacionalnom tržištu.

Možete je pratiti na instagramu instagram.com/gourmana gde deli zanimljive recepte, ali i priče sa putovanja uz uvek vizuelno primamljive slike i dizajne.

Najzdraviji mogući KETO eBook, nova knjiga food blogerke GourmAna
Profimedia/Shutterstock gourmana2
Najzdraviji mogući KETO eBook, nova knjiga food blogerke GourmAna
Profimedia/Shutterstock gourmana3