Ako ste vizuelni tip, onda znamo koliko vam je važno da ono što jedete i pijete nije samo ukusno, već i da lepo izgleda. Još ako ste veliki uživalac kafe i imate rituale koji je podrazumevaju kao obaveznu, onda znamo da biste i kod kuće voleli da vam je ukrašena kao u kafiću. Pogledajte OVDE olovku zahvaljujući kojoj ćete samostalno moći da je dekorišete, oduševićete se!

Ova olovka vam omogućuje da ukrašavate kao profesionalac penu od kafe, šlag na toploj čokoladi. Uz pomoć nje možete dekorisati brojne torte, kolače, ali i slane obroke. Takođe, njom možete šarati i po samom tanjiru kada poslužujete obroke. Sjajna je za korišćenje u kućnim uslovima, ali i restoranu/kafiću.

PREDNOST PLUS:Olovka za dekorisanje vam može pomoći da privolite klince da jedu neke zdrave namirnice koje do sada nisu želeli. Ukrasite im krem čorbu od povrća ili neki drugi zdravi obrok i videćete sa kakvim uživanjem će ih jesti.

***Poručite već danas po AKCIJSOJ CENI ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

olovka-txt
Promo 

Ovom olovkom možete ostaviti poruku u vidu crteža voljenoj osobi, bilo na kafi, bilo na obroku. Takođe, neke dijetalne obroke koje vam je možda mrsko da pojedete možete ukrasiti i učiniti ih zanimljivijim i podnošljivijim.

***Poručite već danas po AKCIJSOJ CENI ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***