Mnogi ugostiteljski objekti imaju ovaj obrok u ponudi, a svaki gastronom svoja pravila i omiljenu kombinaciju. Najpopularnije brzo jelo na svetu, čija je istorija duga neverovatnih 300 godina i u čiju čast se širom sveta organizuju različita takmičenja, pa smo i mi u potrazi za najboljim.
Legenda kaže da svaki sendvič ima svoju jedinstvenu priliku za konzumaciju, a na tebi je da nam pokažeš svoju kombinaciju i poseban trenutak. Ukoliko si fan ovog izvrsnog obroka, kompanija Dijamant te poziva da do 23. novembra testiraš svoje kulinarsko umeće i pokažeš nam kada najviše uživaš u sendviču - da li subotom popodne sa prijateljima, ili uz jutarnju kafu, ili tokom užine… U kifli ili tostu, sa šunkom ili sirom, iznenadi nas mešavinom ukusa, slikaj svoje gastronomsko remek delo i momenat koji ide uz njega i možda baš tvoja kreativnost osvoji glavnu nagradu.
Imamo samo jedno pravilo, neka tvoja kombinacija sadrži legendarni kremasti sastojak uz koji svaki sendvič dobija neodoljiv ukus - Dijamant majonez.
Svi zainteresovani mogu da se prijave putem stranice www.sendviczalegendu.rs a 20 učesnika sa najvećim brojem like-ova dobijaju na poklon vredne Dijamant pakete i dukseve „Legenda“, dok šest najkreativnijih osvajaju Gigatron vaučere za kupovinu u iznosu od 300 evra.
Upiši se i ti u istoriju, pokaži da je tvoj sendvič najbolji i nemoj da zaboraviš namaz koji svakom jelu daje poseban i nezaboravan ukus - jer je ova legenda istinita i uvek je vreme za sendvič!
Izvor: Promo
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus