Ono što je ključno da okupljanje protekne kako treba jeste da se nabavka i priprema hrane obave na vreme, da se piće ohladi, i da vi, kao domaćini budete radosni - onda će sve proći savršeno.

Postoje univerzalne stvari o kojima treba voditi računa kada pripremate proslavu kod kuće.

1. Bogata trpeza – Nakon što ste gostima poslali poziv za svečanost u vašem domu, treba da osmislite kompletan jelovnik koji će odgovarati svakom ko dođe, bez izuzetka. Takođe, treba pažljivo razmotriti i koja pića vaši prijatelji vole, kako biste ih ohladili i čuvali na temperaturi koja im neće narušiti ukus I teksturu. Ali pre svega potrebno je da odete u jednu veću nabavku svih namirnica.

Kada kuvamo sa puno inspiracije i ljubavi, sa željom da usrećimo i častimo ljude koje volimo - potreban nam je pravi saveznik. Nijedna proslava u Srbiiji ne prolazi bez bogate trpeze, a koji god da je povod, važno je i nazdraviti i osvežiti se. Setite se samo koliko ste se puta iznervirali kada vam je potrebno posluženje za goste, a piće nije dovljno hladno, ili se torta u frižideru nije stegnula. Ne dozvolite da vam bilo šta kvari slavlje, vaš trud i osmeh na licu - izaberite za svoje domaćinstvo samo najbolje. Nova generacija Samsung Bespoke frižidera će olakšati pripremu hrane, jer će namirnice ostati duže sveže zahvaljujući inovativnoj Flex Zoni koja ima pet opcija za podešavanje temperature frižidera. Moguće je podesiti temperaturu za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće. Zahvaljujući tehnologiji Humiditi Fresh + unutar posebnog odeljka u frižideru korisnik ima mogućnost da podešava nivo vlažnosti, stvarajući idealan ambijent za skladištenje različitog voća i povrća, čime se omogućava da ono ostaje hrskavo, sveže i sočno. Ovaj revolucionarni kućni aparat donosi pregršt vrhunskih tehnologija koje će učiniti da skladištenje namirnica bude najkvalitetnije do sada, te da se u u njihovoj svežini uživa duže nego ikad.

2. Dekoracija – Ovde dolazi sva vaša kreativnost do izražaja. Kako biste oduševili sve prisutne možete posebnom tehnikom uviti salvete i tako obogatiti trpezu, možete dekorisati prostor sezonskim cvećem ili svakom gostu napisati personalizovanu poruku. Ukoliko se zabava u nekom trenutku premesti u kuhinju, kako to ume da se desi, ne brinite Bespoke frižideri imaju jedinstvenu mogućnost da se lako uklapaju u prostor i enterijer, kroz uparivanje različitih boja i materijala, a korisniku se pruža mogućnost da kroz ovaj aparat reflektuje svoj stil, te da ga na najbolji način uklopi u ambijent i njegovu estetiku.

3. Dobro društvo - pozovite ljude koji će dom ispuniti dobrom energijom, koje volite, želite da usrećite, sa kojima se uvek smejete.

4. Uspomene - Razmišljajte da je svako slavlje važno zbog uspomena, pa ga organizujte tako da ostavi trag u memoriji, da vas podseća na lepe dane i da se uvek sećate tog datuma.

Promo Samsung frižideri nove generacije