Sa kojim god sastojcima da ih pripremate uvek su “zgodni” da ih poslužite gostima, jer se pojedu u jednom zalogaju. Za konkretno ove potrebna su vam samo 3 sastojka, i 10 minuta vremena, tako da će biti gotove dok gostima skuvate kafu.
Sastojci:
• 3 banane
• 300 g mlevenog keksa
• 100 g otopljene čokolade
Priprema:
U činiji pomešajte izgnječene banane i keks. Mesite masu rukama da se ujednači. Uzimajte male komade i pravite kuglice. Gotove kuglice uvaljajte u istopljenu čokoladu, ili ih samo našarajte čokoladom i ostavite u frižideru da se ohladi. Nakon hlađenja poslužite ih uz šoljicu omiljene kafe.
Bilo da birate tradicionalnu domaću ili kafu u kapsulama, savetujemo vam da odaberete ukus koji najviše volite. Možete da probate Costa Coffee kapsule, koje su dostupne za sve tipove aparata. Ono čime Costa Coffee može da se pohvali je visok nivo kvaliteta, jer je samo 1 od 20 zrna kafe dovoljno dobro da postane Costa Coffee.
Sergio i Bruno su osnivanjem male pržionice kafe u ulici Fenchurch započeli Costa Coffee priču i obavezali su se da pripremaju samo najkvalitetniju kafu. Njihova posvećenost i rešenost da prave samo najbolju kafu videla se od samog starta i na svakom koraku. Ništa nisu prepuštali slučaju, pa su tako kafu čuvali pod železničkim svodovima u londonskoj četvrti Lamberth, jer je njihov jedinstveni oblik stvarao idealne uslove da kafa ostane sveža i ukusna. Bilo im je potrebno i puno strpljenja kako bi dobili savršenu mešavinu arabica i robusta kafe, ali nisu odustajali. Nakon što su testirali čak 112 blendova kafe, dobili su to što su želeli, mešavinu koja je i dan danas Costa Coffee signature blend.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus