Za pripremu hrane vam je potrebno par korisnih i praktičnih proizvoda koje ćete uvek koristiti. Veoma je važno da vam uštede vreme u kuhinji i da vam zaita pomažu! Predstavljamo vam najtraženije proizvode koji su neophodni u svakoj kuhinji!

1. posuda cediljka
Promo 

Kako biste pripremili hranu, najpre ćete je dobro oprati, a zatim iseckati. Najpraktičnija je baš ova POSUDA koja je ujedno i cediljka! Dodatni plus je što ima čak 6 različitih nastavaka za seckanje hrane.

Ovu funkcionalnu posudu možete poručiti OVDE za samo 1.490 rsd ili pozvati 011/6-888-999.

2. secko za luk
Promo 

Još jedan koristan proizvod koji ćete sigurno voleti u pripremi hrane je SECKO ZA LUK. A zašto je tako poseban? Zato što je jednostavan za korišćenje, i ne radi ni na struju niti na baterije, već se povlači.

Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/6-888-888 svakog radnog dana, za samo 990 rsd.

3. Smart nož
Promo 

Smat nož je još jedan proizvod koji će vam olakšati svakodnevnicu kada je priprema hrane u pitanju. On može da bude i vadičep, ljuštilica i plus ima rebrasti deo za čišćenje ribe i napravljen je od nerđajućeg čelika.

Sa ovim nožem štedite i vreme i energiju, a vi ga što pre OVDE poručite ili pozivom na 011/6-888-999 po ceni od 990 rsd.

4. Digitalna kašika
Promo 

Kada želite nešto da izmerite, od sada će vam saveznik u tome biti DIGITALNA KAŠIKA. Ona je jedna od praktičnijih stvari koju možete imati u svojoj kuhinji. Više nećete morati da merite šoljicama brašno, šećer i ostale sastojke potrebne za pripremu nekog jela. Sada je dovoljno da kašikom uzmete potrebni sastojak i ona će vam prikazati koja gramaža je u pitanju.

Velika prednost ove kašike za merenje je ta što imate mogućnost da dodajete njom sastojke i da ih ona meri pamteći prethodnu količinu.

Požurite da je nabavite OVDE po ceni od 1.290 rsd ili pozovite 011/6-888-999!

5. Sklopiva kanta
Promo 

Nakon pripreme hrane potrebno je i srediti kuhinju, a SKLOPIVA KANTA će vam neverovatno koristiti! Ona se lako kači ispod radnog dela na kome ljuštite namirnice, pa ćete višak odmah moći da odložite u nju i zatvorite je da se neprijatni mirisi ne bi širili okolo.

Ono što je kod nje zanimljivo je da ne samo da možete da je otvorite i zatvorite, već po potrebi možete i da je raširite i tako napravite više prostora za odlaganje smeća. Može da se zakači ili na fioku ili na vrata radnog dela. Važno je da debljina vrata ne prelazi 2,2 cm.

Za samo 990 rsd poručite ovu kantu OVDE ili možete pozvati broj telefona 011/6-888-999.

6. Vakuumski poklopac
Promo 

Kada završite sa pripremom hrane i uživate u vašim specijalitetima, ostatke možete da ostavite i za kasnije. A kako bi vam namirnice sačuvale svežinu, VAKUUMSKI POKLOPAC je prava stvar!

Učiniće da hrana bude ukusna kao i onoga dana kada ste je napravili! Vrlo lako se koristi: samo postavite poklopac preko hrane i malo pritisnite na vrh poklopca da biste stvorili vakuum. Možete gaa koristiti na tanjirima, velikim tepsijama i činijama ili čak na radnoj površini. Omogućava vam brzo zatvaranje i čuvanje voća, povrća, pripremljene hrane ili ostataka obroka.

OVDE ga možete poručiti po ceni od 1.190 rsd, a možete i pozvati 011/6-888-999.


*Pogledajte još zanimljivih proizvoda OVDE.