U njihovo ime želimo da izrazimo najdublju zahvalnost svima vama koji ste učestvovali u našoj humanitarnoj akciji "MONDO ŽELJA". Vaša velikodušnost i ljubaznost izmamiće na stotine dečijih osmeha širom Srbije, čineći njihove novogodišnje želje stvarnim.

S ponosom možemo reći da smo ove godine zajedno ispunili preko 800 prazničnih želja mališana bez roditeljskog staranja. Trenuci kada njihove želje postanu stvarnost su trenuci radosti koji obogate njihove živote i nadomeste bar mali osećaj ljubavi i nežnosti.

Pozivamo sve vas koji ste se prijavili za ispunjavanje dečijih novogodišnjih želja da budete odgovorni i pošaljete poklone što pre, kako ni jedno dete ne bi ostalo bez poklona u periodu praznika. Pravovremenim slanjem poklona ćete omogućiti deci da osete radost i toplinu praznične sezone.

Ova humanitarna akcija nije samo gest dobrote, ona je priča o ljubavi, zajedništvu i duhu praznika koji zaslužuju sva deca. Uz vašu podršku i podršku ustanova socijalne zaštite iz cele Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda, činimo da se deca bez roditeljskog staranja ne osećaju usamljeno.

Hvala vam još jednom, jer vaša velikodušnost čini razliku u životima onih kojima je to najpotrebnije. Cilj humanitarne akcije “MONDO ŽELJA” je da svaka praznična sezona bude ispunjena ljubavlju, radošću i solidarnošću, a bez vas, ljudi velikog srca, ne bismo uspeli u ostvarivanju ovog cilja.

Izvor: Promo