Malo koja jela su u stanju da izazovu toliku radost kao pica. Njena hrskava korica, savršeno pečeni sastojci i brzina pripreme čine je idealnim izborom za porodična okupljanja, zabave, filmske večeri sa prijateljima ili dečije rođendane. Nekako, pica je više od jela - ona je prilika da se okupite, da podelite sreću i da stvorite uspomene koje će trajati, a sada sve to možete da učinite za svega 3 minuta i 30 sekundi!

Za pripremu savršene pice, važno je da koristite samo najkvalitetnije sastojke - od brašna, sireva, šunke i paradajz sosa, do svežih začina. Ali, postoji još ključan sastojak koji ne smete da zaboravite - način na koji pečete picu i koji program koristite. Dok obična rerna samo raspoređuje toplinu, Gorenje PizzaPlus rerna ide korak dalje - usmerava maksimalnu toplotu na najviši nivo, odmah ispod vrha. Temperatura pečenja može da dostigne čak 350°C, što znači da vaša pica može biti gotova za samo tri minuta i trideset sekundi. Zamislite samo - u tih par minuta, testo se diže, sir se topi, a zvuk cvrčanja ispunjava kuhinju... prava pica čarolija!

Ali tu nije kraj vašim majstorijama! Podignite svoje veštine pripreme pice na viši nivo uz pametne alate, jer ova rerna dolazi sa posebnom pica kamenom plotnom koju možete staviti odmah ispod grejača. Ona upija i oslobađa toplinu, garantujući hrskavu koricu koja bi oduševila čak i italijanske majstore. A sa praktičnom pica lopatom, stavljanje i vađenje pice iz rerne postaje lakše nego ikada. Kada završite, lopata se lako sklapa i čuva za sledeću pica avanturu.

Gorenje PizzaPlus rerna Slika 5
pr 

Osim toga što je PizzaPlus rerna inovativna, ona je i pametna! Povežite je sa ConnectLife platformom i aplikacijom, i upravljajte svojim kuhinjskim aparatima sa jednog mesta. Daljinska kontrola, recepti, obaveštenja i još mnogo toga - sve to možete imati na dohvat ruke. Na putu do kuće, jednostavno uključite rernu preko aplikacije i imaćete savršenu picu na dohvat ruke. Funkcija FastPreheat omogućava da rerna dostigne 200˚C za samo pet minuta, štedeći do 30 odsto vremena u poređenju sa običnim predgrevanjem. Recite zbogom čekanju, a dobrodošlicu bržoj pripremi!

Kada ste sve to odradili, sve što vam na kraju preostaje jeste da rernu pospremite, ali zahvaljujući inovacijama, recite stop hemikalijama i napornom čišćenju! PizzaPlus rerna dolazi sa pirolitičkim čišćenjem koje koristi visoke temperature za sveobuhvatno čišćenje. Rerna se zaključava tokom procesa, a kada se ohladi, samo obrišete prah krpom i gotovi ste.

Posetite Gorenje vebsajt ili Hisense / Gorenje Studio i uverite se zašto je uz PizzaPlus rernu priprema savršene pice jednostavna i zabavna. Vi samo okupite svoje najbliže, uključite rernu, razvucite testo i uživajte u savršenoj pici nakon samo nekoliko minuta…