Uklanjanje peruti predstavlja izazov sa kojim se danas suočava veliki broj ljudi. Ukoliko ste u potrazi za dermokozmetičkim rešenjem za perut, birajte proizvode iz Dercos linije brenda Vichy, pionira u nauci o ekpozumu koja obuhvata proučavanje uticaja različitih faktora na stanje i izgled vlasišta, kao i na rast kose, više od 40 godina, kako biste se na najbolji način rešili ljuspica sa skalpa, koje često umeju da naruše naše samopouzdanje.

VICHY-DERCOS-2in1-SHAMPOO-Packshot #1.png
pr 

Iste efikasne formule brenda Vichy, koji preporučuje 70.000 dermatologa1, pored standardnih pakovanja od 200ml i 390ml, dolaze i u refill pakovanjima za dopunu od 500ml, što je veliki korak francuskog brenda ka smanjenju upotrebe plastike kao ozbiljnog zagađivača. Veliki novitet jeste da je od sada u ponudi i Dercos ADD 2u1 šampon i regenerator, koji uklanja 100% vidljive peruti nakon prve upotrebe2 i pomaže u uspostavljanju ravnoteže mikrobioma temena.

VIDLJIVI REZULTATI VEĆ NAKON PRVOG PRANJA

Dercos linija šampona protiv peruti je efikasno rešenje koje dermatolozi godinama preporučuju. Njihova formulacija je razvijena sa ciljem da pomogne u održavanju zdravog mikrobioma vlasišta, nakon što su brojne studije pokazale da je poremećena ravnoteža ovog ekosistema mikroorganizama jedan od ključnih faktora za pojavu peruti.

Glavni aktivni sastojak je selenijum disulfid, koji čisti teme, dok salicilna kiselina ima keratolitičko dejstvo, što znači da pomaže u uklanjaju ljuspica. Rezultati su vidljivi već nakon prvog pranja i što je naročito važno dugotrajni, jer znamo da je ovo problem koji se često iznova vraća. Redovna upotreba Dercos šampona ili za dodatnu negu, novog Dercos šampona i regeneratora protiv peruti 2 u 1 (3 puta nedeljno u fazi tretmana i jednom nedeljno u fazi održavanja) dovodi do eliminacije i do 100 odsto peruti1 i sprečava ponovnu pojavu. Nema peruti, a nema ni neprijatnog osećaja svraba koji često negativno utiče na san.

DERCOS PROIZVOD PREMA TEMENU I TIPU KOSE

Istraživanja pokazuju da 50 % odrasle populacije širom sveta ima problema sa peruti, dok 5% pati od seboreičnog dermatitisa vlasišta1. Kako je ovo problem koji zbog ubrzanog tempa života pogađa veliki broj ljudi, ukoliko ste i vi među njima, nema potrebe da se osećate nelagodno.

Dercos protiv peruti 2u1 šampon.png
pr 

Prilikom kupovine Dercos šampona protiv peruti, u zavisnosti od tipa kose i vlasišta, izaberete onaj koji najviše odgovara vašim potrebama: za suvu ili normalnu do masnu kožu, protiv prijanjajuće peruti, za vlasište sklono psorijazi ili za osetljivu kožu glave bez sulfata.

Dostupni su u flašicama od 200ml i 390ml. Veća je pogodna za kućnu upotrebu, a manja za putovanja ili teretanu. Nakon što se potroše, potražite eko dopunu u kesici. Pored toga što ćete na ovaj način dati svoj doprinos zaštiti životne sredine, nova refill pakovanja od 500ml doneće vam i značajnu uštedu.

DERCOS MESEC VLASIŠTA I KOSE

Ovog oktobra, u toku DERCOS meseca vlasišta i kose, brend Vichy pruža priliku za negu kose i vlasišta po povoljnim cenama, jer su svi DERCOS proizvodi sniženi u apotekama tokom ovog perioda. Ovog meseca, brend Vichy u saradnji sa odabranim klinikama i poliklinikama, organizovao je besplatne dermatološke preglede i savetovanje. Ova inicijativa koja je deo šire misije brenda, da bude partner ženama i muškarcima, svih životnih dobi u borbi za zdravije vlasište i kosu, pruža jedinstvenu priliku za konsultaciju sa stručnjacima, personalizovane savete i edukaciju o pravilnom odabiru proizvoda, koji odgovara njihovim potrebama za zdravim i negovanim skalpom i kosom.

Dercos_S&H_Month_Logo.png
pr 

Više o Vichy Dercos liniji i novom Dercos šamponu i regeneratoru 2 u 1 potražite na Vichy.rs sajtu.