Kreativni ste u pripremi hrane? Želeli biste da pokrenete svoj kulinarski blog, a ne znate kako? Staropramen može da vam pomogne u tome. Učestvujte u novom takmičenju za kulinarskog blogera i osvojte sjajne nagrade. Takmičenje traje od 18. aprila do 8. maja na Staropramen Facebook stranici, a najboljih troje će se naći u finalu pred stručnim žirijem.

Nakon prošlogodišnjeg takmičenja za najboljeg „food blogera“, Staropramen je ove godine u potrazi za neafirmisanim ljubiteljima kulinarstva koji žele da osvoje glavnu nagradu – svoj prvi pravi „food blog“. Pored bloga, pobednik osvaja profesionalni foto aparat, kao i kurs iz food fotografije, elemente neophodne za kreiranje bloga.

Prvih deset će dobiti poklon paket, a prvo troje idu u finale.

Kako da se prijavite i učestvujete u izazovu?

Ukoliko ste zainteresovani, moći ćete tokom trajanja konkursa da preko aplikacije na Staropramen Fejsbuk stranici postavljate svoje originalne recepte u formi slike i teksta, a koji će predstaviti vaš „dobitni recept“ koji dobro ide uz Staropramen pivo. Pogledajte na linku kako je to uradila naša prošlogodišnja pobednica Vitki gurman.

Dakle, pustite mašti na volju, ako ste talentovani za kuvanje, osmislite pravu kombinaciju hrane i Staropramen piva. Tema je hrana inspirisana češkom kuhinjom, hrana koja se dobro slaže uz pivo i hrana u kojoj se pivo koristi kao sastojak. Prednost će imati učesnici koji pored recepta i fotografije, napišu i okvirni tekst.

U žiriju, koji će odabrati finaliste, nalaze se već afirmisane i popularne food blogerke sa domaće scene: Maja Babić Marija SponzaTanja Leković Dragana PušicaMaja Petrović Olivera Senić.

Finale takmičenja

Nakon završetka online takmičenja, stručni žiri ocenjivaće veštinu finalista uživo u finalu takmičenja, samo će jedan poneti titulu Staropramen food blogera i dodatnu medijsku promociju.