Možete je dekorisati sa kokosom ili šećerom u prahu.
Sastojci:
1/2 kg kora
600 g malina
200 g šećera
malo ulja
malo vode
griz
Priprema:
Rasprostite prvu koru, pa je premažite sa malo vode i ulja, zatim sa drugom korom uradite isto, a preko treće sipajte maline i malo šećera i griza, pa uvijte. Postupak ponovite dok ne utrošite materijal. Zatim stavite u rernu na 180°C oko pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom