Možete je dekorisati sa kokosom ili šećerom u prahu.
Sastojci:
1/2 kg kora
600 g malina
200 g šećera
malo ulja
malo vode
griz
Priprema:
Rasprostite prvu koru, pa je premažite sa malo vode i ulja, zatim sa drugom korom uradite isto, a preko treće sipajte maline i malo šećera i griza, pa uvijte. Postupak ponovite dok ne utrošite materijal. Zatim stavite u rernu na 180°C oko pola sata.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus