Sastojci:
- 800 ml mleka
- 400 g makarona
- 220 g rendanog čedar sira
- 85 g mocarela sira
- 55 grama kremastog sira
- 2 kašike maslaca
- prstohvat soli i bibera
- malo rendanog muskatnog oraščića
Priprema:
1. Sipajte u lonac mleko, dodajte makarone i kuvajte na umerenoj temperaturi uz stalno mešanje dok testenina ne omekša. Za to će vam biti potrebno oko pet do deset minuta.
2. Kada makaroni omekšaju, a mleko se zgusne sklonite lonac sa šporeta, dodajte kremasti sir, mocarelu, čedar i maslac, kao i začine.
3. Mešajte sve dok se sir ne rastopi.
4. Poslužite toplo uz sezonsku salatu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>>https://www.instagram.com/stvar_ukusa/Izvor: punkufer
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus