Ukoliko ste se opredelili da spremate pikantan i ukusan ručak ovo jelo biće baš po vašem ukusu.
Da biste ga pripremili trebaće vam malo vremena i ovi sastojci:
- 180 g kajmaka
- 2 glavice crnog luka
- 300 g čvaraka
- biber
- ulje
Priprema
Krompir dobro oprati i ispeći zajedno sa ljuskom. Zatim svaki zaseći unakrsno, ljusku delimično skinuti a sredinu izgnječiti viljuškom. Crni luk iseći na kockice a čvarke propržiti na malo ulja. Preko vrućih krompira staviti kajmak, posuti crnim lukom i čvarcima. Začiniti po ukusu i poslužiti toplo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>>https://www.instagram.com/stvar_ukusa/Izvor: oklagija.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus