Ovaj kalorični obrok će vas zasititi, a o njegovom ukusu ćete pričati danima.
Sastojci:
8 kobasica
2 jaja
10 paprika šilja
pelat
kačkavalj
Priprema:
8 kobasica istisnuti iz omota i sjediniti uz dodatak 2 jajeta.
10 paprika šilja raseći po dužini, izvaditi semenke i napuniti pripremljenim nadevom.
Na dnu posude za pečenje sipati veću konzervu iseckanog i začinjenog pelata, poređati paprike i preliti sa pelatom.
Peći u zagrejanoj rerni i pred kraj pečenja izvaditi, odozgo narendati kačkavalj i vratititi da se sir istopi.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus