Papriku oprati i pažljivo izdubiti i očistiti od semena, a prašku šunku iseckati na kockice.
U posudu za mešenje sjediniti prašku šunku, sir i jaja, posloliti i dobro promešati. Pripremljenom smesom napuniti paprike. Paradajz iseći na krupnije kocke i njime zatvoriti otvore na paprikama da fil ne bi iscureo.
Punjene paprike poređati u nauljenu vatrostalnu činiju i peći u zagrejanoj rerni na 200 stepeni dok paprike ne porumene.
Prijatno
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus