Odličan vikend ručak.
Sastojci:
- 500 g svinjskog buta
- 2 dl svetlog piva
- 2 dl mleka
- 2 dl paradajz sosa
- 4 čena belog luka
- peršun
- brašno
- suvi začin, biber
Priprema:
1. Meso isecite na šnicle, izlupajte, pospite začinom i biberom i ostavite pola sata.
2. U većoj posudi pomešajte pivo, paradajz sos, mleko, peršun, brašno, suvi začin i biber.
3. Svako parče mesa uvaljajte u brašno i ređajte u podmazanu vatrostalnu posudu.
4. Prelijte sosom, pokrijte alu-folijom izbušenom čačkalicom i pecite oko sat vremena na 200 c.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus